HEI! Talli lopettaa. Hevoset joko myydään, lopetetaan tai muuttavat uuteen talliini

Ponit löytyvät pääasiassa täältä tai täältä


Tervetuloa Rownshockiin!

Virtuaalitalli Rownshock perustettiin alunperin vähin äänin 7. syyskuuta 2008 tarkoituksena tehdä siitä suuri talli, joka kasvattaisi rennolla otteella harvinaisia hevosia. Pikkuhiljaa kuitenkin innostus väheni ja väheni jopa liiankin rennon otteen takia. Joten vuoden 2009 alkupuolella Rownshock vaipui virallisesti hetkeksi unholaan ja kaikki hevoset myytiin pois. Rownshock eli pitkään hiljaiseloa jossakin sivujen uumenissa, kunnes kesällä 2009 se nousi taas ja tällä kertaa tarkoituksena oli tehdä Rownshockista kilpailutalli. Talli toimikin pitkään ilman mitään ihmeellisyyksiä, kunnes taas melkein vuoden kuluttua edellisestä uudistuksesta päätimme pakata kaikki kimpsumme ja kampsumme ja muuttaa pois yksityissaareltamme. Tarkoituksena oli päästä parempien kulkuyhteyksien päähän ja Rownshock asettui Viivuskan toisen tallin, Belvinen, naapuriin Saksaan Brandenburgin osavaltioon. Belvinen naapurissa kun oli sattumoisin myynnissä nykyaikainen ja juuri remontoitu ratsastuskeskus. Maat piti saada nopeasti myytyä omistajan rahaongelmien takia ja päätimme tarttua hyvään tarjoukseen. Näin ollen Rownshockin kanssa päästiin aloittamaan melkein uudestaan uusin tuulin uusilla hienoilla mailla.

Alun perinkin Rownshockista piti tulla kisakeskus, mutta idea jäi silloin vain ulkoasun suunnitteluun. Kuitenkin Rownshockin uuden nousun myötä alkuperäinen suunnitelma kisakeskuksesta on toteutunut, mutta vain vähän myöhemmin. Rownshockin toiminnan tarkoitus on saada virtuaalimaailmaan rehellisiä ja kaikille sopivia kisoja monesta eri lajista. Rownshockissa tulemme järjestämään mahdollisimman usein ja mahdollisimman paljon kisoja lajissa kuin lajissa mahdollisimman pienin rajoituksin. Suurimmassa osassa kisoista on 100 osallistujan rajoitukset ja kisoihin saa osallistua mahdollisimman moni eri ratsastaja. Yritämme näin ollen antaa kaikille mahdollisuuden kilpailla samalla tasolla.

Rownshockin muutettua Saksaan päätimme myös hieman laajentaa toimintaamme. Tuonti- ja valmennustoiminnan lisäksi mukaan tuli majoitustoiminta. Pääasiassa karsinapaikat täyttyvät Viivuskan omista eläkkeellä olevista hevosista, mutta tilaa on varmasti myös muille. Varsinaista yksityistoimintaa Rownshockiin ei kuitenkaan ole tulossa, eikä majoitettavien hevosten omistajilta vaadita mitään. Tuontitoiminnassa panostamme saksalaisten puoliveristen ja ratsuponien tuontiin, mutta saattaa joskus joitain muitakin hevosia tulla mukana maailmalta. Valmennustoiminta on ehkä kaikista rennointa; järjestämme valmennuksia silloin, kun aikaa jää muilta asioilta.

Tässä nyt pieni kurkistus Rownshockiin. Toivottavasti viihdytte Rownshockin kisojen ja muun toiminnan parissa. Tietoa kaikesta löytyy enemmän alla olevista linkeistä.
Keväisin terveisin Viivuska (ERI, VRL-00502)

Ilmoitustaulu

24.3.2011 - Ensimmäinen Rownshockin valmennus pidetty.

12.2.2011 - Pari uutta yksityistä muutti talliin.

22.1.2011 - Pikkupäivityksiä.

30.12.2010 - Pientä päivityskatkoa on ollut mm. VRL tauon ja muiden tallien tekojen takia. Tänään kuitenkin pieni päivitys ja talliin muutti uusi yksityinen.

5.9.2010 - Talliin muutti 17 uutta hevosta ja tallia laajennettiin 20 karsinasta 30 karsinaan.Etusivu      Esittely      Kilpailut      Majoitus      Muu toiminta      Muuta

Rownshock on virtuaalitalli - Rownshock is a sim game stable
layout ja tekstit © Viivuska - kuvat © Klosterhof Medingen